Geniet nooit met mate.

Loesje

doelgroep

Voor jou?
Ik werk met mensen die actief zijn in de maatschappij – veelal professionele vrouwen – die om welke reden dan ook besluiten (meer) aandacht aan hun gezondheid te gaan besteden. Vaak voelen mensen zich belemmerd in hun functioneren door zaken als (te veel) stress, energieverlies en gezondheidsklachten. Voeding, leefstijl en persoonlijke ontwikkeling zijn voor mij de grootste aandachtsgebieden, deze bepalen immers in hoge mate je gezondheid. De combinatie van werk en privé kan veel van je vergen: hoe houd je je dan zo gezond mogelijk? En, hoe kun je zoveel mogelijk plezier houden in je leven?

Samenwerking
Wat ik doe is: je motiveren en inspireren, in je eigen kracht (terug)brengen, je leren hoe jij stressfactoren kunt verminderen en hoe je weer controle krijgt over je gezondheid en leefstijl. Samenwerking staat hierbij voorop. Met behulp van een voor jou op maat gemaakt programma zul je gezondheid terugwinnen en met vertrouwen jouw eigen pad verder kunnen gaan. Dit alles met de wetenschap dat je voor de rest van je leven waardevolle kennis en gereedschap hebt meegekregen.

Passen we bij elkaar?
Om te ontdekken of we bij elkaar passen kun je bij me terecht voor een (gratis) gezondheidsgesprek. Waarom nog wachten? Neem gerust vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken. Wil je meer weten over het gezondheidsgesprek? Klik dan hier.

 

brains

groot_in_geZONdheid