Jij, jijzelf, evenzeer als wie dan ook in het hele universum, verdient jouw liefde en affectie.

Boeddha
spiritueel leider
(ca. 450 – ca. 370 v. Chr.)

ontmoet Dorien Groot

Groot in Gezondheid is de naam van mijn bedrijf. Ik ben Dorien Groot en ik begeleid/coach mensen die hun gezondheid willen vergroten. Dit via individuele coachingstrajecten, workshops, trainingen en het geven van presentaties.

Mijn wieg stond in het Noord-Hollandse Limmen. In 1962 werd ik geboren als nummer tien in een gezin van elf kinderen. Ik ben getrouwd met Bouke de Boer en een trotse en gelukkige moeder van een zoon. Bij mijn gezin horen ook drie volwassen kinderen van mijn man.

Sinds 2014 leid ik Groot in Gezondheid. Dit was een logische stap, zowel wat betreft wat ik doe in mijn bedrijf, als wat betreft de keuze voor de naam. Deze koers is de juiste richting. Ik houd van mensen, van gezondheid en van mensen helpen. Hier ligt mijn hart.

brains

groot_in_geZONdheid